ZSUGORCSOMAGOLÁS

Különféle termékek - könyvek, kiadványok, kozmetikai cikkek, dobozok, rudak - zsugorfóliával történő egyedi vagy gyűjtőcsomagolása, akár kis darabszámban is.

Zsugorfóliázás, zsugorcsomagolás

ZSUGORFÓLIÁZÁS, csomagolás

A zsugorcsomagolás hőre zsugorodó, csúszásmentes és antisztatikus fóliával történő csomagolási eljárás, mely által a fólia vízmentesen, szorosan, akár teljesen ráfeszülve veszi körül a terméket. Zsugorfóliázással teljesen zárt, a termék vonalát tökéletesen követő csomagolást érhetünk el, mely esztétikus és csillogó felületű, ugyanakkor megmarad a termék láthatósága. 

Zsugorcsomagolás zászlórúd

Kiválóan alkalmas egyedi csomagolás és kis gyűjtőcsomagolások kialakításához is pl. falburkoló elemek, rozetták, könyvek, magazinok, kozmetikai cikkek, dobozok, flakonok, játékok stb esetében.

A zsugorítás csomagolási eljárás előfeltétele, hogy a csomagolandó termék elég merev legyen, és legalább egy sík határolófelülettel rendelkezzen.

zsugorcsomagolás

Elsősorban Poliolefin (PO) zsugorfóliát alkalmazunk, mely nagy szakítószilárdsággal és rugalmassággal rendelkezik, így biztonságosan alkalmazható amorf, illetve éles, kiálló részeket tartalmazó termékek esetében is. Csomagolási előnyeik mellett, kiemelendő, hogy a Poliolefin fóliák újrahasznosíthatóak.

zsugorcsomagolás könyv

Kisebb darabszám esetén is szívesen állunk rendelkezésére!

KERESSEN MINKET

AKTUÁLIS KÍNÁLATTAL ÉS ÁRAKKAL KAPCSOLATBAN

Vagy töltse ki üzenetküldő formunkat

AI Website Creator