Újrahasználható Melegítő Tasakok

Warm Up®ELINDULT WEBSHOPUNK

kézmelegítő hőtasak

Az általunk gyártott Warm Up® újrahasználható melegítő tasakok

azonnali meleget nyújtanak külső energiaforrás nélkül, hordozhatóak, forró vízben könnyen regenerálhatóak és több-százszor újrahasználhatóak. Számtalan helyzetben kínálnak megoldást - kellemes meleget adnak hideg időben kirándulás, sportolás és munkavégzés során, de gyors segítség az ízületek és izmok nyugtatására, lazítására reumatikus fájdalmak, izomgörcsök, menstruációs fájdalmak esetén.

hőtasak melegítőpárna

A tasakok egy különleges -nem mérgező, nem veszélyes - folyadékkal vannak töltve, mely kikristályosodása során hőt ad le és felmelegszik kb 50 Celsius fokra. A kristályosodási folyamatot a belül lévő fémkorong megpattintásával indíthatjuk el. Használat után a megszilárdult és kihűlt melegítő tasak egyszerűen, gyorsan forró vízben regenerálható, majd ismét, akár több-százszor felhasználható. 

hőtasak


A Warm Up® hőtasak nagy előnye, hogy magától melegszik fel, így bárhol használni tudjuk, nincs szükség külső energia forrásra a felmelegítéséhez.

A hőtasakok minden alapanyaga Európában készül, minden európai előírásnak megfelelően. A hőtasakok tartalma nátrium-acetát vizes oldata, mely nem mérgező, nem ártalmas. A tasakok anyaga tartós, ugyanakkor hajlékony műanyag, mely BPA-mentes és anyagösszetétele minden európai előíásnak megfelel.

Nyakmelegítő hőtasak

Hőtasakjaink különféle méretben és formában készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A termékcsalád széles körben alkalmazható, például fáradt, meghúzódott vagy görcsös izmok, ízületek lazítására, melegítésére; téli szabadtéri sportolásnál, korcsolyázás, síelés alkalmával, hideg, nedves időben kempingezés, vadászat, horgászás során a kihűlt végtagok felmelegítésére; szépségápolásnál; hideg időben szabadtéri munkavégzés során; tartós ülőmunka alkalmával a kihűlt, elgémberedett végtagok vérkeringésének serkentésére; kisállatok fekhelyének melegítésére és még számos területen.

hőtasak

A Warm Up® hőtasakokat professzionális felhasználásra is ajánljuk például különféle mentőszolgálatoknak ember-és állatmentés alkalmával a test melegen tartására; rehabilitációhoz masszőröknek, csontkovácsoknak, akupunktőröknek; szabadtéri rendezvényekhez, esküvőkre; éttermek, bárok teraszára, hogy a vendégek hűvösebb időben is kényelmesen ücsöröghessenek a teraszon; vagy akár ételszállításhoz, hogy az étel minél tovább ínycsiklandozó maradhasson.

Újrahasználható

BPA-mentes PVC

Nem mérgező, nem káros a környezetre

Magyar termék 

Termékeink kizárólag minőségi, ellenőrzött, európai alapanyagokból készülnek budapesti üzemünkben. Válasszon itthon készült terméket, hogy hozzájáruljon a környezetszennyezés csökkentéséhez – rövidebb út a gyártótól a vásárlóig.

A Warm Up® név és logó védjegyoltalom alatt áll.

MELEGÍTŐ TASAKOK MINDEN HELYZETRE
Warm Up hőtasakok

VÁSÁRLÁS

Kérdése van?

Vagy töltse ki üzenetküldő formunkat

Warm Up® újrahasználható melegítő tasakok - különféle méretekben és alakban, mindenki igényeinek megfelelően.kellemes meleg

bárhol - bármikor

Landing Page Software