RÓLUNK 

Úgy gondoljuk, ahogy a mindennapokban, úgy a munkában is fontos a nyitottság - elfogadás - empátia, hogy valóban kreatív, egyénre szabott megoldások születhessenek.

Termékeink manufakturális jelleggel, kisüzemi tecnológiát alkalmazva készülnek - előtérbe helyezzük a minőséget, az alapanyagok származási helyét, az etikus gyártást és kereskedelmet.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan vállalkozást működtetünk, ami figyel a környezetre és szem előtt tartja a hazai, európai érdekeket és értékeket.

Műanyag termékeink nem egyszerhasználatosak, az alapanyagokból igyekszünk minél több újrahasznosítottat használni, a gyártás során keletkező hulladékot pedig újrafeldolgozó üzembe szállítjuk. Azonban számunkra nem csak az újrafeldolgozás a fontos, hanem az ÚJRAHASZNÁLAT is, hogy a termékek életciklusa minél hosszabb legyen - nálunk nem fogsz találkozni vadonatúj kartondobozokkal, díszcsomagolásokkal - mert amit csak tudunk, újrahasználunk. Termékeinkhez is kiváló alapanyagokat használunk, hogy jó minőségű és tartós dolgokat gyártsunk, amiket sokáig lehet használni.

Minden termékünk budapesti üzemünkben készül, alapanyagaink kizárólag Európából és főként magyarországi gyártóktól származnak, hogy ezzel is csökkentsük a szállítással járó környezeti terhelést és támogassuk az itthoni és európai vállalkozásokat.
Lényeges számunkra, hogy mindent itt, Európában állítsunk elő, etikus módon és az európai szabályozásokat betartva.

Ahogy a tágabb, úgy a közvetlen környezetünkre is figyelünk, családias és állatbarát cégként működünk, befogadott "üzemi" cicákkal és kutyákkal.

Cica

Website Software