Warm Up® regenerálható melegítő párnákWarm Up® 
-a hordozható meleg-

regenerálható hőtasak

TUDJ MEG TÖBBET

HOGYAN MŰKÖDIK?

gyors, kényelmes, regenerálható

INDÍTÁS

Mindegyik WarmUp® regenerálható hőtasakban található egy fém körlemezke, amivel elindíthatjuk a kristályosodási folyamatot. 1. A hőtasakban található fémlemezkét határozottan fogjuk mindkét kezünk hüvelyk és mutató ujjai közé. 2. Határozottan pattintsuk meg (föl-le hajlítsuk) a fémlemezkét 4-5 alkalommal, amíg a folyadék fehéren elkezd kikristályosodni és közben felmelegszik körülbelül 50-53°C-ra. Ha esetleg nem indul el a kristályosodás, ismételjük meg a pattintgatást még néhányszor. 3. A kristályosodás közben masszírozzuk egy rövid ideig a WarmUP® hőtasakot, hogy egyenletesen eloszlassuk a hőt. A WarmUP® hőtasak a méretétől és töltőtömegétől, a külső hőmérséklettől és a hőszigeteltségtől függően 0,5-1 óra alatt fokozatosan hűl le. Előnyös, ha az aktivált hőtasakot a termékhez kapható hőszigetelő-rögzítő tokba tesszük, majd ezután helyezzük a melegíteni kívánt testrészre. 

REGENERÁLÁS

1. Tegyük a kihűlt, megkeményedett WarmUp® terméket vízzel teli edénybe - mindenképpen béleljük ki az edény alját, oldalát egy darab textíliával, hogy a termék ne éghessen oda! Mindig megfelelő méretű edényt válasszunk, hogy a termék elférjen benne (nagyobb termék esetén például használhat egy tepsit is). Semmiképp se feszegessük, hajtogassuk össze a megkeményedett terméket! 2. Melegítsük a vízfürdőt legalább 90 Celsius fokra, és tartsuk azon, amíg a Warm Up® hőtasakban levő fehér kristályok maradéktalanul feloldódnak és ismét teljesen átlátszó folyadékká válik, ez kb. 15-20 perc. Ügyeljünk rá, hogy a szükségesnél ne főzzük tovább! 3. Vegyük ki a WarmUP® terméket a fazékból és hagyjuk kihűlni. Mindenképpen ügyeljünk arra, hogy a kiemeléskor ne érjen a hőtasak a forró edényhez, mert kiéghet, kiszakadhat. A WarmUP® hőtasak kihűlés után újra aktiválható, és ez a folyamat több-százszor megismételhető. Figyelem! Ne használjuk a hőtasakot közvetlenül a forralás után, mivel nagyon forró és égési sérülést okozhat.  

TILOS mikrohullámú sütőben regenerálni! TILOS a megkeményedett hőtasakot feszegetni, összehajtani, mert a tasak kiszakadhat, megrepedhet, ezáltal a termék véglegesen tönkremegy. TILOS a Warm UP® hőtasakokat megtaposni, ráugrani, éles tárggyal megvágni. Ügyeljünk arra, hogy a regenerálás után az edényből való kivételkor ne érjen a hőtasak a forró edényhez, mert kiéghet, kiszakadhat. Védjük a terméket a nagy ütésektől, nyomástól, vegyszerektől. A Warm UP® „Talpmelegítők” NEM TALPBETÉTEK, a talp és/vagy cipő melegítésére szolgálnak. A kristályosodás során megszilárdul, nem alkalmas járásra! 

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Amennyiben keringési és neurológiai problémákkal rendelkezik, a termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.

A Warm UP® hőtasakok tartalma a nátrium-acetát biztonságos: nem éghető, nem mérgező és nem ártalmas a környezetre. Ha a tasak esetleg kiszakad, a folyadék azonnal kikristályosodik és a hőtasak használhatatlanná válik, regenerálása nem lehetséges. A kristályok a ruháról, bőr felszínéről vízzel könnyedén lemoshatóak. Ne nyelje le a tasak tartalmát. Ha véletlenül mégis lenyelné, haladéktalanul forduljon orvoshoz.

A tasak anyaga: PVC. A tasak tartalma: Nátrium-acetát és víz. Pattintó: acél.

HASZNOS TIPPEK

1. Amennyiben a regenerálást túl hamar fejeztük be, és nem alakult át maradéktalanul az összes kristály folyadékká, akkor kihűlés közben a termék ismét kikristályosodik – ilyenkor egyszerűen ismételjük meg a regenerálási folyamatot. 2. A használt, kikristályosodott terméket, lehetőség szerint, minél előbb regeneráljuk. Ha több mint egy napig kikristályosodva áll, akkor regenerálás után levegő buborékok keletkezhetnek a termékben. (A termék ettől még működőképes, csak nem esztétikus.) 3. Hosszú használaton kívüli állás után előfordul, hogy a fémlemezke megpattintására nem indul el a kristályosodási folyamat. Ilyenkor a terméket pihentessük pár percig, majd ismételjük meg a fémlemezke pattintgatását, akár többször is. Ha még ezek után sem indul, akkor helyezzük a terméket pár órára hűtőszekrénybe, majd ismét kíséreljük meg beindítani. 

GYAKORI KÉRDÉSEK

  • Hogyan lehet elindítani a regenerálható melegítőpárnát? - A regenerálható hőtasakokban található egy fém körlemezke, melyet ha néhányszor megpattintunk, akkor elindul a kristályosodási folyamat melynek során hő keletkezik.
  • Nem indul el a kristályosodás, mit tegyek? - Hosszú használaton kívüli állás után előfordul, hogy a fémlemezke megpattintására nem indul el a kristályosodási folyamat. Ilyenkor a terméket pihentessük pár percig, majd ismételjük meg a fémlemezke pattintgatását, akár többször is. Ha még ezek után sem indul, akkor helyezzük a terméket pár órára hűtőszekrénybe, majd ismét kíséreljük meg beindítani.  
  • Magától kikristályosodott, hogyan lehetséges? - Ha a hőtasak spontán - a pattintó megnyomása nélkül -kristályosodott ki, annak két különböző oka lehet. 1. Hideg hatására előfordul, hogy spontán beindul a kristályosodási folyamat. Ilyen esetben regeneráljuk, főzzük ki a terméket, ami ezután, kihűlve ismét használható. 2. A másik lehetséges ok, hogy a termék megsérült - megrepedt, kiszakadt a tok. Ilyenkor előbb regeneráljuk, főzzük ki a terméket. Ha valóban megsérült a termék, akkor regenerálás után, kihűlés közben  ismét ki fog kristályosodni. A termék többé nem használható.
  • Hogyan lehet újra használni a melegítőpárnát? - Ahhoz, hogy a hőtasakot ismét használhassuk, regenerálni kell. Tegyük a terméket egy kibélelt aljú és oldalú, a terméknek megfelelő méretű edénybe és vízben forraljuk, amíg a fehér kristályok teljesen eltűnnek és ismét átlátszó folyadékká válik (kb 15-20 perc). A vízből kivéve hagyjuk kihűlni, ezután a melegítőpárna bármikor újra használható.
  • Regenerálás után magától kikristályosodott, mit tegyek? - Ha túl hamar fejezzük be a regenerálást, akkor kihűlés közben spontán kikristályosodik a folyadék - ilyenkor ismételjük meg a regenerálási folyamatot. Addig főzzük a terméket, amíg az összes fehér kristály maradéktalanul eltűnik.
  • A hőtasakokban található folyadék biztonságos?  - A hőtasak belső tartalma nátrium-acetát vizes oldata, mely nem éghető, nem mérgező és nem ártalmas a környezetre. Ha a tasak megsérül, kiszakad, a folyadék azonnal kikristályosodik. Az esetlegesen a ruhára, bőrre került kristályokat folyó vízzel öblítsük le.

MEGRENDELÉS

Warm Up® regenerálható hőtasakok különféle méretekben és alakban, mindenki igényeinek megfelelően.

Designed with Mobirise ‌

Free HTML5 Generator